Anstie en Monticelli winnen int. wedstrijd in Hawkstone Park

Het Standing Construct KTM team heeft een zeer succesvolle internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park gekend. Zowel Max Anstie als Ivo Monticelli mochten de hoogste podiumtrap beklimmen.

De internationale wedstrijd in Hawkstone Park is een perfecte training op het naderende seizoen. Het circuit heeft een zanderige ondergrond en ieder jaar komt er een sterk deelnemersveld op deze wedstrijd af. Dit was ook nu het geval waardoor het voor zowel Anstie als Monticelli een goede krachtmeting was. 

Na een derde en een vierde tijd in de tijdtraining gingen ze met vertrouwen van start in de eerste manche. Anstie reed een gecontroleerde wedstrijd en kwam vanaf een vierde plaats terug naar de eerste plaats. Ook Monticelli liet zien zich goed thuis te voelen in het zand en kwam als vijfde over de finish.

In de tweede manche domineerden Anstie en Monticelli de wedstrijd. Beide rijders reden aan de leiding en uiteindelijk was het Anstie die de manche won voor Monticelli. Dit zorgde ervoor dat Anstie het dagklassement won en dat Monticelli als derde plaats mocht nemen op het podium.

Aan het einde van de dag liet Monticelli een zeer sterke indruk na in de superfinale. Hij nam de leiding en wist deze met een veilige voorsprong winnend af te sluiten. Ook Anstie sloot zijn dag naar tevredenheid af door vijfde te worden.

Volgend weekend zal het Standing Construct KTM team aan de start komen in de internationale wedstrijd in het Franse Lacapelle Marival. 

Daguitslag int.wedstrijd Hawkstone Park:
1 Max Anstie 50 Pnt
2 Max Nagl 42 Pnt
3 Ivo Monticelli 38 Pnt
4 Harri Kullas 33 Pnt
5 Petar Petrov 28 Pnt

Uitslag superfinale:
1 Ivo Monticelli
2 Max Nagl
3 Arminas Jasikonis
4 Thomas Kjer Olsen
5 Max Anstie

Recent Posts

Start typing and press Enter to search