Standing Construct KTM team maakt overstap naar Dunlop banden

Het Standing Construct KTM team heeft voor seizoen 2019 een overeenkomst gesloten met Dunlop om gebruik te gaan maken van het Geomax rubber.

De KTM 450SX-F machines zullen voorzien worden van alleen maar het allerbeste wat Dunlop te bieden heeft. De keuze van Standing Construct KTM voor het brede Dunlop Geomax gamma onderstreept de ambitie van het team om op het hoogste niveau regelmatige topprestaties te leveren.

Voor seizoen 2019 heeft het team de indrukwekkende line up van Max Anstie, Glenn Coldenhoff en Ivo Monticelli. Met de steun uit de KTM fabriek zal het team ook op technisch vlak ijzersterk voor de dag komen.

Commentaar Standing Construct KTM manager Tim Mathys: ‘’We zijn blij dat we onze overstap op Dunlop kunnen aankondigen. Na veel getest te hebben waren onze rijders absoluut overtuigd van het potentieel van het Dunlop Geomax-gamma. Deze test overtuigde ons dat we een partnerschap voor langer termijn aan moesten gaan. “

Wim Van Achter, Motorsport Manager bij Dunlop Motorcycle Europe: “Standing Construct KTM is het tweede team dat er voor kiest over te schakelen op Dunlop Geomax banden voor 2019. Hun beslissing bewijst dus het succes van ons intensieve ontwikkelingsprogramma van de afgelopen jaren. Hierbij werd Dunlop’s volledige MXGP-assortiment vernieuwd.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search