Max Anstie tekent contract met Standing Construct KTM voor 2019

Het Standing Construct KTM team is trots om bekend te maken dat Max Anstie op een KTM450SX-F deel zal nemen aan het wereldkampioenschap MXGP in 2019.

De getalenteerde Brit heeft al een indrukwekkende lijst aan successen bij elkaar gereden in zijn carrière.

In 2015 wist hij derde te worden in het wereldkampioenschap MX2, gevolgd door een vierde plaats in het jaar erna. In 2017 maakte hij de overstap naar de MXGP klasse en verraste hierin vriend en vijand omdat hij regelmatig in strijd was voor het podium en ook verschillende podiumplaatsen in de wacht wist te slepen. Na zijn rookie seizoen in de MXGP klasse maakte hij indruk in de MX of Nations door beide manches te winnen waardoor team Engeland op een derde plaats eindigde in het landenklassement.

2018 was een uitdagend seizoen voor Anstie waarin hij drie podiumplaatsen wist te pakken. Nu is hij weer volledig fit en versterkt hij het Standing Construct KTM team in het wereldkampioenschap MXGP.

Anstie maakt de line up van het Standing Construct KTM team compleet en zal Glenn Coldenhoff en Ivo Monticelli vergezellen binnen het team en zal op door KTM ondersteunde Standing Construct KTM450SX-F materiaal aan de start komen.

Commentaar Max Anstie: ‘’Ik kijk erg uit naar seizoen 2019. Het Standing Construct KTM team is een geweldige groep van mensen, hebben goed materiaal en hebben een gestructureerd programma. We zullen er klaar voor zijn om in 2019 goed te scoren. Ik ben Tim en KTM heel dankbaar voor het tot stand brengen van dit en dat mij deze kans geboden wordt.’’

Commentaar Tim Mathys (Standing Construct KTM): ‘’Ik ben heel blij dat we Max hebben kunnen contracteren voor seizoen 2019. In onze MX2 periode waren we al zeer geinteresseerd in Max en ook eerder dit seizoen hebben we onze interesse in hem getoond. Dankzij de ondersteuning van KTM zijn we tot een akkoord gekomen en ik denk dat we met een sterk team aan de start zullen komen in 2019.’’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search