Standing Construct KTM sluit meerjarige overeenkomst met KTM

Het Standing Construct KTM team is er trots op dat ze een meerjarige overeenkomst hebben bereikt met het in de motorsport leidende motormerk, KTM. Door deze overeenkomst zal het team in de komende jaren de kleuren van het Oostenrijkse merk vertegenwoordigen. Het team, dat momenteel bezig is aan haar rookie- seizoen in de MXGP klasse, staat bekend voor haar harde werken, doorzettingsvermogen en professionaliteit, welke in het verleden tot 4- GP overwinningen hebben geleid en tal van podiums.

Door de professionele setup van het team, mede dankzij de ruime ondersteuning van KTM, beschikken de rijders over het best mogelijke materiaal in de zwaarste motorcrosscompetitie ter wereld, wat hen toelaat uitermate competitief te zijn.

Het contract is getekend tijdens de Grand Prix van Lombardije in het weekend van 17 juni.

Commentaar Tim Mathys (Standing Construct teammanager): Ik ben blij dat ik een meerjarige overeenkomst met KTM heb kunnen afsluiten. Ik heb het opnieuw ervaren hoe geweldig het is om met hun te werken. Ik denk dat we één van de professioneelste niet full- factoryteams zijn in de MXGP paddock en dat we in het verleden hebben laten zien dat we op alle niveaus, sportief en extra- sportief goede resultaten neer kunnen zetten. Als het werk wat we doen dan gewaardeerd wordt door het merk welke we vertegenwoordigen dan geeft dat een geweldig gevoel van erkenning. Met de uitgebreide ondersteuning van KTM zullen we in de toekomst alleen maar sterker worden.”

Commentaar Robert Jonas – KTM Vice President Motorsports Offroad: “Standing Construct KTM heeft aan ons bewezen dat ze ons vertrouwen waard zijn. We hebben er alle verdere vertrouwen in dat door het nieuwe en uitgebreide contract ze nog verder kunnen gaan met hun ontwikkeling en werking waarmee ze ons maximaal zullen bijstaan om op het hoogste niveau in de MXGP klasse verder actief te zijn.”

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search