Standing Construct Racing terug in MXGP

Na een afwezigheid van een jaar keert Standing Construct Racing terug in de GP paddock. Vanaf 2018 wordt het team het officieel door de KTM fabriek ondersteunde “STANDING CONSTRUCT KTM” team in het MXGP- gebeuren.

Het team zal uitkomen in het MXGP Wereldkampioenschap met twee rijders. De bekendmaking van de rijders zal gebeuren in de komende tijd. Beide rijders hebben in het verleden reeds bewezen over GP- winnende kwaliteiten te beschikken en dit, in combinatie met quasi dezelfde crew en setup als het STANDING CONSTRUCT TEAM voorheen was, vormt de basis om op hetzelfde elan door te gaan als toen ze een GP- winnend team waren in de MX2 klasse.

Tim Mathys (Standing Construct): “Het voorbije jaar heb ik ervaren dat ik de wereld van de motorsport nodig heb om me 100% gemotiveerd te houden in mijn bouwactiviteiten. Bovendien hebben we ons in Standing Construct gerealiseerd dat dankzij promotor Youthstream het MXGP gebeuren een nog grotere promotionele waarde gekregen heeft.

Dankzij de professionalisering van de sport met onder meer live TV- coverage over de hele wereld, de groeiende aandacht via de media, social media, enz… is het een geweldig middel geworden om publiciteit te maken. De combinatie van beiden hebben me samen met mijn partners de beslissing doen nemen om de comeback te maken. Ik ben dan ook zeer tevreden met de kans die KTM ons geeft om uit te komen op het allerhoogste niveau en te beschikken over het best mogelijke materiaal voor onze rijders.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search