Standing Construct KTM team contracteert Valentin Guillod

Valentin Guillod heeft een overeenkomst gesloten met het Standing Construct KTM team dat na een jaar van afwezigheid terug keert in de MXGP paddock.

De Zwitser heeft een geschiedenis met het Standing Construct KTM team want hij reed voor het team in het wereldkampioenschap MX2 en kende hier zijn meest succesvolle periode uit zijn carrier door drie Grand Prix wedstrijden te winnen en verschillende podiumplaatsen te pakken.

Commentaar Valentin Guillod: ‘’Ik ben heel blij dat ik een overeenkomst heb gesloten met het Standing Construct KTM team en dat ik terug kan komen. Ik ken alle mensen van het team. Omdat we in het verleden al hebben samengewerkt voelt het alsof ik thuis kom. Samen hebben we goede resultaten neer weten te zetten en de professionele werkwijze van het team, gecombineerd met de ondersteuning van KTM, vormt een sterke basis voor mij om verder te groeien richting de top van de MXGP klasse. Ik zal dichtbij de werkplaats gaan wonen zodat ik in de winter goed op het zand kan trainen zodat ik klaar ben voor het nieuwe seizoen!’’

Commentaar Tim Mathys / Standing Construct KTM: ‘’Toen we besloten hadden om terug te keren in de MXGP paddock, was het duidelijk dat we Valentin terug in ons team wilden hebben. In het verleden hebben we fijn samengewerkt en naast het feit dat hij zeer getalenteerd is, kun je ook fijn met hem samenwerken. Met de ervaring die we met hem hebben opgedaan in het verleden, weten we waar we aan moeten werken en uiteraard geven we hem alle kansen om te laten zien waar hij toe in staat is.’’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search