Standing Construct KTM sluit overeenkomst met Kevin Strijbos

Het Standing Construct KTM team is er trots op om mede te delen dat ze een overeenkomst hebben gesloten met Kevin Strijbos voor seizoen 2018 om uit te komen in het wereldkampioenschap MXGP.

Strijbos kende in 2017 door blessures een moeilijk seizoen maar liet in de slotfase zien nog steeds de snelheid te hebben om in de top vijf mee te kunnen doen. Na zeven jaar voor zijn voormalige team te hebben gereden zal Strijbos nu van start gaan in het wereldkampioenschap op een motor van het door de fabriek ondersteunde Belgische KTM team.

Commentaar Kevin Strijbos: ‘’Ik ben heel blij dat ik een overeenkomst heb kunnen sluiten met het Standing Construct KTM team. Het team heeft in het verleden laten zien, toen ze Grand Prix wedstrijden wonnen in de MX2 klasse, dat ze heel professioneel en goed georganiseerd zijn en de kennis en de infrastructuur hebben om competitief te zijn op het hoogste niveau. Ik had een aantal goede aanbiedingen van andere teams maar de garantie met het Standing Construct KTM team dat ik in een team zit dat fabrieksondersteuning heeft en alle benodigdheden heeft om op het hoogste niveau te presteren, zorgde ervoor dat ik gelijk mijn handtekening onder het contract zette.

Ik wil Sylvain Geboers bedanken voor alles wat hij voor mij heeft gedaan. Hij heeft mij naar de top van het wereldkampioenschap gebracht en bleef in al die jaren in mij geloven.’’

Commentaar Tim Mathys: ‘’Kevin heeft gedurende zijn carriere laten zien dat hij een geweldige rijder is en dat hij meer dan capabel is om goede resultaten neer te zetten wanneer hij zich comfortabel voelt binnen het team en op de motor. Hij is een zeer ervaren rijder in de MXGP paddock met nog steeds veel ambitie. We zijn overtuigd dat we hem het materiaal en de structuur bieden om hem tevreden te stellen. Toen we met het nieuws naar buiten kwamen dat we terug zouden keren in het wereldkampioenschap MXGP, zijn we door veel rijders gecontacteerd maar Kevin gaf me de meeste gemotiveerde en hongerige indruk. Ik ben ervan overtuigd dat we er samen met Kevin en onze crew een goed 2018 seizoen van zullen maken.’’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search